Събития

Приятелю по Пътя,

Ако искаш да живееш един по-пълноценен живот, най-напред ще искаш да научиш какъв е твоят потенциал, кой си ти в действителност. Медитацията е път към това познание. Тя е методология на науката за осъзнаване. Красотата на вътрешната наука за осъзнаване е, че тя дава възможност на всеки, който иска да изследва и да експериментира вътре в себе си, да го направи сам. Това премахва зависимостта от външен авторитет, необходимостта да бъдеш свързан с някаква организация или задължението да приемеш определена идеология. Щом разбереш какви са стъпките, ти тръгваш по пътя по свой собствен, индивидуален начин.

При много медитативни техники се изисква човек да седи неподвижен и мълчалив. Но за повечето от нас, поради натрупания в тялото и съзнанието ни стрес, това се оказва много трудно. Преди да се зароди в нас надеждата за достъп до вътрешния източник на силата на съзнанието, трябва да се освободим от напрежението.
С течение на времето индийският мистик Ошо е създал OSHO® Активни медитации, които да ни позволят съзнателно да изразим и изживеем потиснатите чувства и емоции и да овладеем умението да наблюдаваме обичайните си поведенчески, емоционални и мисловни модели по нов начин.

Отваряме пространство за различни видове OSHO® Активните медитативни практики.

Желая да получавам известия за събития, организирани от „Сините птици“ ЕООД.