Отминало събитие

Неделен OSHO® ДЗЕН ТАРО следобед с Prem Sajeev – 14 Май (неделя) 2023 год.

Приятелю по Пътя,

Хубаво е да имаме минало, още по-хубаво е да имаме бъдеще, но най-хубавото е да се научим да живеем тук и сега. Тук и сега е моментът, в който с много любов и разбиране да срещнеш себе си и в настоящия момент да осъзнаеш ситуацията, в която се намираш, за да можеш да продължиш спокойно по пътя пред теб.

Отворихме пространство за различни видове OSHO® Активни медитативни практики и събития и те каним да се включиш в

Неделен OSHO® ДЗЕН ТАРО следобед с Prem Sajeev

В това събитие ще наблегнем на фината работа с ума по време на потапянето ни в трансцеденталната игра на OSHO® Дзен таро картите, когато ще изследваме своите мисли и емоции в контекста на настоящата ни житейска ситуация.

Ще се научим да използваме OSHO® Дзен таро картите и да ги тълкуваме сами за себе си. Те са инструмент за психологическа работа и не се използват за разгадаване на миналото, нито да разкриват бъдещето, те подкрепят човека да види настоящето и да продължи да следва потока на енергията на живота. OSHO® Дзен таро картите разкриват потенциала за трансформация и неговите вътрешни аспекти, които всеки от нас носи. Те ни дават възможност да разберем, че осъзнатото присъствие в настоящето е единственото състояние, в което можем да бъдем будни творци на живота си.

Според динамиката на групата, ще бъдат включени конкретни упражнения или медитативни практики, чрез които съзнателно да изразим и изживеем потиснатите чувства и емоции и да овладеем умението да наблюдаваме обичайните си поведенчески, емоционални и мисловни модели по нов начин.

Задълбочената психологическа работа с OSHO® Дзен таро картите се явява подготовка и мост към подпомагане на вътрешния лечебен процес на преминаване от мислите и емоциите към по-дълбоко осъзнаване на чувствата, сърцето и тялото, а от там – да достигнем до собственото си същество.

(!) ВАЖНО: За да се включиш в събитието, е необходимо да имаш собствен комплект от OSHO® Дзен таро картите. Ако не разполагаш с такъв, можеш да го закупиш:

  • онлайн от различни онлайн книжарници, например https://www.ozone.bg/…/osho-dzen-taro…/
  • на място от различни книжарници, като със сигурност можеш да ги намериш в книжарница „Нова Епоха“ на ул. „Шести септември“ 28 в гр. София.
  • Можеш да се свържеш и с нас по телефон или мейл (посочени по-долу), ще съдействаме да получиш комплект от OSHO® Дзен таро картите.
  • Бъди със свободни и удобни дрехи, по желание можеш да си носиш пантофи.
  • Събитието се провежда на живо в град София.

ДАТА: 14.05.2023 г. (неделя), от 13:00 ч. до 18:00 ч.
АДРЕС на провеждане: гр. София, ул. „Добрила“ 10, ап. 8.

ВОДЕЩ на събитието е Prem Sajeev (Ивайло Кирилов). Със Света на OSHO® се среща през Януари 2005 г., когато за пръв път отива в OSHO® International Meditation Resort – Pune, India. Оттогава се занимава активно с медитативни практики. В периода 2006 – 2007 г. завършва OSHO® Therapist and Counseling Trainings в Индия. През 2008 г. завършва OSHO® Meditation Training – Pune, India с Gopal и Shunyo. Към настоящия момент издава OSHO® книгите и OSHO® Дзен Таро Картите за България.

ТАКСА УЧАСТИЕ В СЪБИТИЕТО: 70 лв. с ДДС.

ПЛАЩАНЕ:
Плащането се извършва по банков път до 12 часа в деня на практиката. Молим да ни изпратиш на мейла, посочен по-долу, платежното нареждане за преведената сума.

  • Банкова сметка: IBAN: BG97FINV91501016739770
  • BIC: FINVBGSF – Първа Инвестиционна Банка.
  • Титуляр: „Сините птици“ ЕООД
  • Основание за плащането: Име и дата на събитието. Може да платиш участието си и на място, в деня на събитието.

За информация можеш да пишеш на: events@thebluebird.org.

Телефон: 0888 570 335

Зорба дъ Буда символизира Новия човек, който обединява двете противоположности: Зорба – насладата от живота, с Буда – вътрешната тишина и центрираност, като постига цялостност. С разностранните си дейности желаем да провокираме у всеки човек събуждането на Зорба дъ Буда – абсолютния вътрешен потенциал.