Отминало събитие

OSHO Bulgarian гостува Anekant – Събитие със свободен достъп в Zoom

Приятелю по Пътя,

Продължаваме срещите си с интересни събеседници, които ни споделят своя богат житейски опит от света на медитативните практики.
На 31.05. ни гостува един от добрите приятели на OSHO Bulgarian, с когото сме правили групи и в България – Анекант.
Събитието е със свободен достъп – ела и сподели времето си с нас.

За госта:

Анекант е Ошо терапевт, избрал остров Лесбос в Гърция за свое място. Там, а и на много други места в Европа, той ръководи програми за медитация, провежда семинари и сесии.

Анекант разбира за Ошо още в далечната 1978 г., когато учи в Лондонския университет и се увлича, тръгвайки по този път. От тогава той експериментира с много от техниките за медитация и групови процеси и навлиза все по-дълбоко в мистериите на това да бъдеш търсач. Изучава НЛП с един от създателите на метода – Джон Гриндер и други новатори на НЛП като Джон Овърдърф. Анекант е сертифициран терапевт от д-р Милтън Трагер за мануална работа с тялото по метода за Психо-физическа интеграция Trager®.

Медитативните практики са един от основните стълбове на живота му. 38 години практикуване на терапия, работа с тяло и медитация придават на неговите сесии и семинари безспорна ефективност и богатство, което продължава да учудва и изненадва всеки, докоснал се до него.

С Анекант ще можеш да се срещнеш на живо в отворена среща в ZOOM на 31.05.2023 г. (сряда), от 20.00 ч.

По време на срещата той ще разкаже за това как съчетава медитацията с НЛП и за другите методи за работа с хора, които практикува. Ще имаш възможност да му зададеш своите въпроси по всякакви теми. Осигурен е превод от и на английски език.

КОГА: 31.05.2023 г. (сряда), от 20:00 до 21:30 ч.

Събитието е отворено, можеш да се присъединиш към ZOOM срещата на следния линк:
https://us06web.zoom.us/j/85027221188?pwd=UjlqT0NlUG94ZHVqdGhOYStIYThYZz09
Meeting ID: 850 2722 1188
Passcode: 559703

В ZOOM стаята местата се запълват по реда на влизане, при тяхното запълване повече участници няма да могат да бъдат приемани. ZOOM стаята няма да се затваря, можеш да се присъединиш и да се оттеглиш по всяко време, когато прецениш.

За информация и въпроси можеш да пишеш на: events@thebluebird.org и да се обадиш на телефон: 0888 570 335

OSHO BULGARIAN е екип от търсещи хора, които работят и си партнират заедно с OSHO International Foundation и OSHO International Meditation Resort за популяризиране и разпространение на работата на индийския мистик Ошо, OSHO Активните медитативни практики и различни видове OSHO групи за тези, които търсят алтернативни методи за себепознание и себеосъзнаване. Заедно с издателство СИНИТЕ ПТИЦИ издаваме OSHO книгите и OSHO Дзен таро картите на български език.