Отминало събитие

Светът на OSHO: гостува Кришна Прем Безплатно събитие в Zoom – 19 Април (сряда) 2023 год.

– Ошо?
– Да.
– Мога ли да те попитам нещо?
– Разбира се.
– Какво за теб са един милион години?
– Една секунда.
– А един милион долара?
– Един цент.
– Ошо, можеш ли да ми дадеш един цент?
– Изчакай една секунда.

Ето така непринудено, в смях и присъствие са преминавали разговорите между индийския мистик Ошо и неговия приятел и последовател Кришна Прем (Майкъл Моугъл).

Преди повече от петдесет години Кришна Прем напуска Америка в търсене на себе си. В Индия среща своя учител и приятел Ошо, който още от самото начало му казва: „Ако искаш да разбереш кой си всъщност, приеми се на шега. Недей да се взимаш много на сериозно.“ От онзи момент насам, Кришна Прем следва това и живее в настоящето, шегувайки се постоянно със себе си. Дори вицовете и анекдотите в беседите на Ошо са били предоставяни от Кришна Прем.

Кришна Прем е международен учител по медитация с над 45 години опит като водещ на семинари по медитация в САЩ, Канада, Европа и Азия. Роден е в Америка и е завършил Бостънския университет в САЩ. Основайки Geetam Ashram – най-големия медитативен център на Ошо, който процъфтява на Запад, той връща обратно със себе си в Калифорния страстта си към медитацията. Автор е на книгите „Космическата шега (Хей, ти си ти)“ и „Усамотение: една любовна история“. В момента Кришна Прем живее в OSHO International Meditation Resort в Пуна, Индия и пътува по целия свят.

С Кришна Прем ще можеш да се срещнеш на живо в ZOOM на 19.04.2023 г. (сряда), от 19.30 ч. в безплатна среща, част от поредицата „Светът на OSHO“.

По време на срещата Кришна Прем ще разкаже за приятелството му с Ошо, както и различни факти и случки от изпълнения му с търсения, медитация и забавления живот. Ще имаш възможност да му зададеш своите въпроси по всякакви теми, свързани със Света на OSHO. Осигурен е превод от английски език.

КОГА: 19.04.2023 г. (сряда), от 19:30 до 21:00 ч.

Събитието е безплатно, можеш да се присъединиш към ZOOM срещата на следния линк:

https://us06web.zoom.us/j/84398936422?pwd=aU5uV1dRMlZUMXJwNmxPZCtLVHVldz09
Meeting ID: 843 9893 6422
Passcode: 557485

В ZOOM стаята местата се запълват по реда на влизане, при тяхното запълване повече участници няма да могат да бъдат приемани. ZOOM стаята няма да се затваря, можеш да се присъединиш и да се оттеглиш по всяко време, когато прецениш.

За информация и въпроси можеш да пишеш на: events@thebluebird.org и да се обадиш на телефон: 0888 570 335

OSHO BULGARIAN е екип от търсещи хора, които работят и си партнират заедно с OSHO International Foundation и OSHO International Meditation Resort за популяризиране и разпространение на работата на индийския мистик Ошо, OSHO Активните медитативни практики и различни видове OSHO групи за тези, които търсят алтернативни методи за себепознание и себеосъзнаване. Заедно с издателство СИНИТЕ ПТИЦИ издаваме OSHO книгите и OSHO Дзен таро картите на български език.