Ивайло Кирилов (Prem Sajeev)

Следвал е във Философския Университет на Атина „ История на Театъра” и „Икономическа Социология” в УНСС София. Работил e в областта на рекламата и маркетинга в периода от 1994 до 2009 г.

Със Света на OSHO се среща през Януари 2005 г., когато за пръв път отива в OSHO International Meditation Resort – Pune, India. Оттогава се занимава активно с медитативни практики.

 

В периода 2006 – 2007 г. завършва OSHO Therapist and Counseling Trainings в Индия.

През 2007 г. завършва тренингите за „Family Constellation” със Svagito R. Liebermeister и „Pulsation” с Aneesha L.Dillon.

През 2008 г. завършва OSHO Meditation Training – Pune, India с Gopal и Shunyo

Към настоящия момент издава ОШО книгите и ОШО Дзен Таро Картите за България.

 

За контакти:
Електронен адрес: sajeev@thebluebird.org
Мобилен телефон: +359 88 857 0335

Трансгресия на настоящето: метод да осъзнаете себе си

Ивайло Кирилов-Prem Sajeev работи с хора в областта на личностното развитие от 2009 година – виждайки тяхната несигурност, лутанията и неспособността им да разкрият красотата в живота си, той разработва своя метод за преминаване в състояние на единство, състояние на цялостност. Съвременният човек е разпокъсан, той е потопен в море от мисли, емоции и чувства. Вместо да се носи безбрежно на повърхността на океана, той се е превърнал в удавник от собствените си грижи. Sajeev обаче предлага нещо друго. Да оставим това „себе си” настрана. Да се изчистим. Да се родим.

Ето как той сам обяснява метода си „Трансгресия на настоящето“…

Трансгресията е метод, който те вади от миналото, връща те от бъдещето и те среща с настоящето. Но подходът за всеки човек е строго индивидуален.
„Можех да се возя на машината на времето, пътувайки в границите на миналото и бъдещето, но аз спрях в настоящето за да разбера, какво е животът.

Да съм в настоящето, не се оказа лесен процес. Разбрах, че да съм ТУК/СЕГА не е лесно занимание. Но също така разбрах, че и нищо друго няма смисъл за мен.

За мен най-стойностното е да съм ТУК/СЕГА, оставил се на живота да ме прегърне изцяло и да ме отведе където пожелае. В началото е болезнено, но веднъж когато преминеш отвъд границите на ограниченията, настъпва блаженството.”

„Трансгресията на настоящето“ е метод за работа с хора, който дава възможност да се срещнете и вие с истината ТУК/СЕГА и да осъзнаете какво е животът. „Поне за мен не се намери друг начин да достигна до любовта”, добавя Sajeev и предупреждава, че тръгвайки по този път, ще преминете и през болката.

Но този метод не е за всеки. Той е за онзи, който е готов да се раздели с илюзиите си за себе си и за заобикалящия го свят, както и да осъзнае, че истината и любовта са двете крила, на които се извършва полетът на свободата.